DESPRE NOI

Prima Medical a fost infiintata in 2004 si are ca domeniu de activitate oferirea de servicii de radiologie si imagistica medicala. Obiectivul pe termen lung al companiei consta in implementarea unei retele nationale private de centre de diagnostic interconectate la nivel national si international.

Inform Tehnica Medicala, este actionarul principal al companiei. Totodata, Inform Tehnica Medicala este si furnizorul echipamentelor medicale de inalta performanta ce se afla in dotarea Centrului de Diagnostic PRIMA MEDICAL.

Prima Medical construieste centre medicale de imagistica, dotate cu echipamente performante, actualizate in permanenta, integral computerizate si eficiente din punct de vedere al costurilor. Avantaje: acuratetea si consistenta informatiilor, datorita programelor stricte de control al calitatii, asigurarea unui diagnostic rapid.

Prima Medical este astfel o alternativa avantajoasa din toate punctele de vedere pentru sistemul sanitar public, pentru medici si pentru pacienti.

Deoarece calitatea in domeniul serviciilor medicale nu poate fi imbunatatita doar prin cresterea investitiilor in aparatura performanta, Prima Medical dispune si de o echipa de specialisti cu inalta calificare (competente in CT, MRI si ecografie). Echipa noastra este formata din cadre universitare si medicale cu Ónalta calificare profesionala, obiectivul nostru principal fiind asigurarea unor servicii medicale de calitate la standarde europene care sa permita diagnosticarea precisa a afectiunilor, permitand astfel Ónceperea tratamentului inca din stadiile incipiente ale bolilor.

Centrele Prima Medical

Pana in prezent, Prima Medical va pune la dispozitie centre dotate cu aparatura moderna in Craiova, Suceava si Moinesti.

Vizionati datele de contact ale centrelor noastre din tara


Galerie foto